U Đenovi se uzdaju u Srbina: Peroti je suspendovan, Lazović će preuzeti odgovornost!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Đenovi se uzdaju u Srbina: Peroti je suspendovan, Lazović će preuzeti odgovornost!

Bivši igrač Crvene zvezde preuzima odgovornost na terenu u nedljnoj utakmici

Niko u taboru italijanske Đenove ne žali zbog suspenzije jednog od najboljih igrača Dijega Perotija, koji je pocrveneo u prošlonedeljnom meču sa Sasuolom. Trener Rosoblua Đan Pjero Gasperini smatra da bi igrač odluke na predstojećem meču sa Karpijem mogao da bude srpski internacionalac Darko Lazović, koji je u nekoliko prethodnih mečeva, pogotovo protiv Frozinonea, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolji pojedinac u njegovom timu.

"Kada napadate dribling je tehnički detalj koji obezbeđuje prostor na protivničkoj polovini, u tom kontekstu Lazović je bio savršen za meč sa Frozinoneom. Kada napravite takve stvari definitivno ste u stanju da ih ponovite", rekao je iskusni strateg.

Italijanska Republika piše da je u ovom ovom trenutku Lazovićev problem samo kontinuitet. Protiv Karpija Lazović će zauzeti Perotijevo mesto, ali i veliku odgovornost na terenu.

Prošle sezone Peroti je bio odsutan u dve faze šampionata, a ekipa je tada doživljavala padove, a prošle sezone ekipe je bez njega izgubila nekoliko mečeva koji su mogli da joj donesu i plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.

Prošle nedelje Lazović je odigrao 68. minuta protiv Sasuola i do tada bio jedan od najboljih igrača na terenu, ali ga je kasnije Gasperini izveo iz taktičkih razloga. Utakmica je na kraju potpuno neočekivano imala dramatičan epilog, koji je na najbolji mogući način okončao Leonardo Pavoleti golom u 95. minutu.

"Bilo je divno videti stadion koji je prosto ludeo od radosti. Ni oni najoptimističniji nisu mogli da predvide onakav završetak. To smo dobro odradili, ali sada moramo da gledamo u budućnost. Kapri može da nam stvori probleme, ako ne budemo koncetrisani. Pobedom bismo konačno mogli da dođemo do gornjeg dela tabele", rekao je Gasperini.

Utakmica između Đenove i Karpija igra se u nedelju na Marasiju.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.