U AJAKSU BESNI NA SRBE: Nije Mažić toliko kriv, koliko njegov pomoćnik!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U AJAKSU BESNI NA SRBE: Nije Mažić toliko kriv, koliko njegov pomoćnik!

Holanđani uvereni da je Mažić pogrešio u 32. minutu meča na Kipru

Mnogo bure podiglo se nakon penala koji je srpski sudija Milorad Mažić svirao na Kipru za domaći APOEL protiv Ajaksa. Gosti su poveli u 27. minutu, a Mažić je nakon samo pet minuta pokazao na belu tačku.

U centru ”skandala” bio je defanzivac Kopljanika Rikardo Van Rijn, koji je navodno i igrao rukom. Međutim, on je to demantovao.

Foto: AP/Tanjug

- Nije bio penal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Udario sam loptu grudima, a Mažić nije mogao naći bolji trenutak da dosudi penal za APOEL. Vratio ih je u igru – rekoa je Van Rijn i dodao:

- Sudija je imao najbolji pogled jer je bio ispred mene. Ipak, nije sva krivica njegova. Najpre je pustio da se igra nastavi, ali je onda pokazao na belu tačku. Mislim da je to bila odluka njegovog pomoćnika.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.