Tuzlaci će se iznenaditi crno-belima...

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzlaci će se iznenaditi crno-belima...

Klub Premijer lige Bosne i Hercegovine saopštio je da će u okviru priprema na Pohorju odmeriti snage i sa Partizanom.

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana počeće pripreme za novu sezonu 15. juna, a kao i prethodnih godina, njihov glavni deo biće sproveden u Sloveniji.

Sudeći po objavi na Facebook stranici tuzlanske Slobode, upravo taj klub BiH Premijer lige biće crno-belima rival 7. ili 8. jula, u jednoj od poslednjih provera srpskog prvaka uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica će biti odigrana na Pohorju kod Maribora, a zanimljivo je da su Tuzlaci već sačinili promo baner, na kome su kao najprepoznatljivija lica iz Partizanovog sastava izdvojili Vladimira Volkova, kome je istekao ugovor i na koga se više ne računa, odnosno mladog Danila Pantića, kome takođe ističe ugovor, s tim da je on čitavim tokom prolećnog dela sezone bio izopšten iz prvog tima.

Na baneru je prikazan i Andrija Živković, koji trenutno blista na U-20 Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu i trebalo bi da bude u ekipi Partizana za narednu sezonu, ali otom-potom...

Slobodu, inače, trenira Husref Musemić, nekada ubojiti centarfor Sarajeva i Crvene zvezde.

Posted by FK Sloboda Tuzla on Wednesday, June 3, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.