Turnir prijateljstva: Mihaljević spasao Dinamo

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir prijateljstva: Mihaljević spasao Dinamo

U prvom meču trećeg po redu Turnira prijateljstva, koji se održava u etno selu Stanišići, mladi fudbaleri zagrebačkog Dinama i ljubljanske Olimpije igrali su nerešeno - 1:1

Olimpija je bila veoma blizu velikog iznenađenja, pošto je golom Jakupoviča već od 21. minuta vodila sve do samog kraja utakmice. Međutim, renomirani protivnik ipak je uspeo da izbegne poraz, pošto je Mihaljević u drugom minutu nadoknade postigao gol i doneo bod Modrima.

Prvog dana na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << programu je još sedam utakmica. Od 12 časova igraju se mečevi Crvena zvezda - Budućnost (direktan prenos na SK1), Osijek - Sarajevo, Vojvodina - Velež, zatim od 13,45 Zagreb - Željezničar (SK1), OFK Beograd - Sloboda, dok se od 15,30 sastaju Partizan - Vardar (SK1) a u 17,30 današnji program zatvaraju Rijeka i Sutjeska (SK2).

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.