Ture: Hoću da ostanem u Sitiju što je duže moguće

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture: Hoću da ostanem u Sitiju što je duže moguće

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Jaja Ture rekao je da želi da ostane u tom klubu "što je duže moguće".

Prethodnih nedelja engleski mediji pisali su o njegovom nezadovoljstvu u redovima šampiona Engleske i mogućem transferu.

"Nisam razmišljao o odlasku iz kluba, već je moja privatna situacija u jednom trenutku bila baš komplikovana", rekao je Ture.

Menadžer fudbalera iz Obale Slonovače Dimitri Seluk prošlog meseca je rekao da uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sitija nije dozvolila Tureu da poseti brata na samrti, a potom su zaboravili na njegov rođendan.

"U svakom trenutku sam bio miran. Moja odluka je da ostanem u Sitiju što je duže moguće", dodao je jedan od najbolji veznjaka planete.

On je prošle sezone sa Sitijem potpisao novi, četvorogodišnji ugovor. Ako želimo da budemo najbolji, moramo da osvajamo trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvujemo", zaključio je Ture.

On je u Siti došao u leto 2010. godine iz Barselone i do sada je osvojio dve titule prvaka Engleske, FA kup, Liga kup i Komjuniti Šild.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.