Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci častili Makedonce presmešnim autogolom (VIDEO)

Skopski Vardar je napravio senzaciju pobedivši Fenerbahče sa 2:0 u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, ali svesrdnu pomoć makedonski šampion je imao i od gostujućih fudbalera.

Naime, u sudijskoj nadoknadi vremena došlo je do katastrofalne intervencije odbrane tima iz Istanbula, tačnije Mehmet Topal je uspeo u bezazlenoj situaciji da postigne autogol tako što je lobovao golmana Kamenog.

Da nesreća po turski tim bude još veća potrudio se Brazilac Žozef de Souza Dijas, koji je u 93. minutu dobio crveni karton pa neće moći da igra u revanšu na stadionu "Šukru Saradžoglu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.