Tuhel prokomentarisao Levov spisak i ima jednu VELIKU zamerku

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel prokomentarisao Levov spisak i ima jednu VELIKU zamerku

Treneru Borusije iz Dortmunda nije jasno zbog čega je najbolji igrač njegovog tima u dosadašnjem toku sezone izostavljen sa poslednjeg spiska nemačkog selektora.

Tomas Tuhel nije krio da je iznenađen i razočaran što Gonzalo Kastro nije među kandidatima za kvalifikacione utakmice protiv Češke i Severne Irke, koje Nemačka igra u oktobru u Hamburgu i Hanoveru.

"Bio sam ubeđen da će biti pozvan u reprezentaciju jer igra fenomenlno ove sezone." priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Tuhel novinarima pred utakmicu portiv Bajera u Leverkuzenu.

"Moram da priznam i da sam razočaran. Nisam siguran da Nemačka u ovom trenutku ima luksuz da nema u timu Gonza. Ne bih da ispadne da ga hvalim, ali mislim da je on u najboljoj formi od svih nemačkih fudbalera." izjavio je trener 'Milionera'.

Inače, Kastro je po svim statističkim parametrima najbolji igrač Bundeslige u dosadašnjem toku sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.