Trostruki trejd - Jokić dobija Ol-star saigrača, Lebron čoveka koji će mu vratiti titulu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki trejd - Jokić dobija Ol-star saigrača, Lebron čoveka koji će mu vratiti titulu!

Na pomolu je možda i najveći trejd ovog leta u NBA ligi.

Nagetsi i Klivlend Kavalirsi pokušavaju da pronađu po jednog ol-star košarkaša koji će prvima pomoći da se domognu mesta u plej-ofu, a drugima da osvoje šampionat.

Nikola Jokić bi mogao da dobije novog saigrača, pominjao se najviše u prethodnim mesecima Blejk Grifin, ali su Klipersi ti koji imaju prednost iako postaje slobodan agent.

Traže i na drugom mestu, a kako je javio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularni novinar Mark Stajn koji ima proverene informacije, čovek koji može doći u Nagetse jeste Kevin Lav, košarkaš Klivlenda i ol-star igrač.

Radi se o trostrukom trejdu u kome učestvuju Indijana, Klivlend i Denver, a u trejdu bi učestvovao još jedan košarkaš koji je velika zvezda.

Pol Džordž kome naredne sezone ističe ugovor sa Indijanom i koji nema nameru da ostane, mogao bi da učestvuje u trejdu, pominjao se najviše prelazak u Lejkerse, ali je sada Klivlend taj koji bi mogao da ga dobije ukoliko se trejd ostvari.

Dakle, Klivlend dobija Džordža, Denver dobija Lava, a šta dobija Indijana?

Piše se da će to biti neko od mladih košarkaša, kao i Kenet Farid. Moguće je da se radi i o Emanuelu Mudiaju, a poznato je da to sigurno neće biti Nikola Jokić i Džamal Marej. Moguće je da će Nagetsi proslediti nekog pika na narednim draftovima.

Takođe, i Pol Milsap iz Atlante je jedan od košarkaša koji bi mogao da pojača Denver, ali ono što je sigurno jeste da će se u Koloradu odlučiti samo za jednog od pomenutih košarkaša - Grifin, Milsap ili Lav. Za sada je najizvesnije da će to biti Lav, pošto ovaj trejd nije daleko od realizacije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.