Izvor: Blic, 09.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Tipsarević uspešni na startu "Stela Artoa" turnira

Viktor Troicki i Janko Tipsarević uspešno su startovali na ATP turniru "Stela Artoa". Troicki je u prvom kolu u Kvins klabu pobedio Dudija Selu sa 6:4, 6:4, dok je Tipsarević startovao pobedom nad Ivanom Navarom (7:6, 6:4).

Troicki je danas bio bolji od 65. igrača sa svetske liste, a u drugom kolu sastati sa osmim igračem sveta, Argentincem Davidom Nalbandijanom.

Na startu turnira, koji se igra za nagradni fond od 713.000 evra, Troicki je bez velikih poteškoća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savladao Izraelca Selu, sa kojim se do sada sastajao samo na čelendžerima, uz nerešen rezultat u međusobnim duelima (1:1).

Posle vođstva Troickog od 1:0 u setovima, izraelski teniser je u prvom gemu drugog seta napravio brejk i zatim poveo sa 2:0. Ovaj zaostatak za Troickog nije predstavljao težu prepreku, s obzirom da je brzo vratio brejk (2:2), da bi zatim Seli u poslednjem gemu oduzeo još jedan servis i obezbedio plasman u dalje takmičenje.

Tipsarević je večeras u Londonu pobedio 135. igrača sveta Ivana Navara iz Španije sa 2:0 (7:6, 6:4). Tipsarević, 39. teniser sveta, u drugom kolu igraće protiv boljeg iz duela Čeha Iva Minara i Bobija Rejnoldsa iz SAD.

Srpski predstavnik se do sada nije sastajao sa Minarom, 71. teniserom sveta, i Rejnoldsom, koji je trenutno 106. na ATP rang listi.

Turnir "Stela Artoa" igra se za nagradni fond od 713.000 evra, a Srbiju će predstavljati i Novak Ðoković. Nole je postavljen za drugog nosioca, pa je u prvom kolu bio slobodan, dok će se u drugom prvi put sastati sa Hrvatom Rokom Karanušićem, trenutno 112. teniserom sveta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki pobedom startovao na travi

Izvor: B92, 09.Jun.2008

..Mečevima u Londonu i Haleu počela je sezona igranja tenisa na travi, a prvog dana turnira 'Stela Artua', nezvanične probe Vimbldona, koja se igra za nagradni fond od 713 hiljada evra, Viktor Troicki ostvario je pobedu. Novak Đoković, drugi nosilac, je slobodan u prvom kolu. Viktor Troicki, od...

Nastavak na B92...

Tipsarević siguran na startu Kvinsa

Izvor: B92, 09.Jun.2008

..Drugi reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u drugu rundu turnira Stela Artua, koji se igra na terenima Kvins kluba u Londonu. Tipsarević je na startu pobedio 135. igrača sveta, Španca Ivana Navara, u dva seta - 7:6, 6:4. U drugom kolu Tipsarević će se sastati sa pobednikom meča između...

Nastavak na B92...

Tipsarević pobedio Navara

Izvor: Kurir, 10.Jun.2008, 00:37

LONDON, 9. juna (Tanjug) - Srbijanski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo ATP-turnira koji se održava na terenima Kvins-kluba u Londonu za nagradni fond od 713.000 evra, savladavši 135. igrača sveta, Španca Ivana Pastora Navara, u dva seta – 7:6 (2), 6:4. Tipsarević će se u drugom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.