Troicki: Ovakve pobede donose samopouzdanje

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki: Ovakve pobede donose samopouzdanje

Viktor Troicki je nakon preokreta obezbedio plasman u drugo kolo poslednjeg Gren Slema sezone. Srpski igrač gubio je 2:0 u setovima od Radua Albota, ali je na kraju slavio sa 3:2, a kako kaže, požrtvovanost na terenu donela mu je ovu pobedu.

„Ovo mi je jedan od najtežih mečeva u karijeri definitivno, drago mi je da sam uspeo da pobedim na borbu i srce uprkos lošoj ihri. Sada me je održalo to što se nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne predajem. Ponosan sam na sebe“, kaže Troicki.

„Ne odgovara mi Albotova igra. Nepredvidiv je, brz i stiže dosta loptica, a auz to se i ne umara previše. Tačno je da igra u serijama i da dobre periode smenjuju loši, ali fizički je veoma siguran i u oba prethodna meča sam se mučio sa njim. Znao sam da neće biti lako, ali ovakvi preokreti donose samopouzdanje. Bilo bi mi mnogo teško da sam izgubio.“

Troicki će na US Openu igrati i u dublu, u paru sa Dušanom Lajovićem, a u drugom kolu singla rival će mu biti Amerikanac Džered Donaldosn koji je bio bolji od Davida Gofana u prvom kolu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.