Trka za Zlatnu kopačku - devet asova u samo tri boda

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za Zlatnu kopačku - devet asova u samo tri boda

Vikend za nama dodatno iskomplikovao situaciju...

Još jedan uzbudljiv vikend je za nama, a ionako uzbudljiva trka za Zlatnu kopačku postala je još uzbudljivija.

Prošle nedelje imali smo triling na vrhu, sada se na čelu izdvojio Lionel Mesi, jer su Gonzalo Iguain i Edin Džeko "postili", ali zato mnogi drugi i te kako mrsili, pa se situacija iza omalenog Argentinca dodatno zakomplikovala. Tako trenutno imamo čak osam fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u samo tri boda. Od drugog do devetog mesta...

Fantastičan vikend imali su Robert Levandovski i Hari Kejn. Njih dvojica postigli su po tri gola. Po dva su dali Obamejan i Beloti, a pogađali su i Lukaku, Lakazet, Ronaldo, Dost...

Gol je dao i Edinson Kavani, ali već smo više puta pričali o tome da je njegova nesreća u tome što je koeficijent francuske lige 1,5, pa će tako teško uspeti da do kraja iznese ovu borbu sa igračima koji su inače dali manje golova od njega.

Na ovoj tabeli videti samo 15 prvoplasiranih. Jednak broj golova kao Kristijano Ronaldo postigli su još Dijego Kosta, Ikardi, Mertens... Jedan manje (15) dao je Ibrahimović, a onda slede Defo i Imobile sa po 14.

Svaki od ovih igrača samo jednim het-trikom penje se u sam vrh i postaje kandidat za Zlatnu kopačku. Zaista ne pamtimo da smo imali uzbudljiviju borbu za prestižni trofej koji je trenutno u rukama Luisa Suareza.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.