Trijumf Lestera na startu Internacionalnog Kupa Šampiona (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Lestera na startu Internacionalnog Kupa Šampiona (video)

Prvak Engleske bio je bolji od šampiona komšijske Škotske, na startu dela turnira prijateljskog karaktera koji se održava u SAD i Evropi.

Lester je savladao Seltik u Glasgovu na "Seltik parku" pred oko tri hiljade svojih navijača koji su stigli u Škotsku da podrže svoje ljubimce.

Lester i Seltik će se takmičiti na interesantnom Interancionalnom Kupu Šampiona, koji se odigrava u Australiji, Kini, SAD i Evropi.

Pored šampiona Engleske i Škotske učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još Čelsi, Liverpul, PSŽ, Bajern, Inter, Milan, Real Madrid i Barselona, a oni će biti deo grupe čije utakmice će se odigravati na tlu "Starog kontineta" i Sjedinjenih Država.

Nakon 90 minuta je bilo 1:1, te je meč otišao u penale.

Povelo je Lester golom Mareza na samom startu drugog poluvremena.

Sjajno se nakon par driblinga Alžirac nemestio na levu nogu, i pogodio mrežu Gordona na karakterističan način.

Inače, Rijad Marez je prema navodima medija u Britaniji na korak od prelaska u Arsenal, ali je danas ipak zaigrao od prvog minuta za "Lisice".

Izjednačio je O'Konel nekih petnaestak minuta kasnije, lepim udarcem sa nešto manje od 20 metara od gola Šmajhela, koji je na poluvremenu ušao umesto Cilera.

Otišlo se na penale, pogađali su za Lester Fuhs, Vasilevski, Drinkvoter, Čilvel i Okazaki, a za ekipu Brendana Rodžersa su golove postigli Čiftči, Johansen, Alan, O'Konel i Kristi.

Otišlo se u šestu seriju, a nju je promašajem otvorio krilni fudbaler Seltika Džejms Forest.

To je iskoristio Amarti, koji je bio precizan sa bele tačke, te je tako doneo trijumf svom timu.


Lester je tako osvojio dva boda, a Seltik jedan u ovom interesantnom takmičenju ligaškog sistema.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.