Trezege iz kopački u odelo: Legendarni napadač novi ambasador Juventusa

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trezege iz kopački u odelo: Legendarni napadač novi ambasador Juventusa

Franusko-argentinski fudbaler David Trezege, koji je u nedelju saopštio da završava igračku karijeru, rekao je da će ubuduće biti angažovan kao ambasador Juventusa.

Trezege je tokom svoje 22. godišnje karijere osvajao titule šampiona Italije i Francuske - sa Juventusom i sa Monakom, a za klub iz Torina je nastupao izmedju 2000. i 2010. godine i na 245 utakmica postigao je 149 golova.

Trezege je takodje bio deo reprezentacije Francuske koja je osvojila titulu prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sveta 1998. i šampiona Evrope 2000.

Tridesetsedmogodišnji Francuz je poslednji put - do kraja prošle godine, igrao za indijski Pune siti, a prošle nedelje je nagovestio da će završiti karijeru koju je započeo 1993. u argentinskom Platenseu, uprkos ponudi koju je dobio od italijanskiog drugoligaša Modene.

"Sastaću se u sredu sa čelnicima Juventusa oko eventualnog angažmana. Trebalo bi već u februaru da putujem sa predsednikom kluba Andreom Anjelijem u Japan na poslovni put. Juventus je tamo izuzetno popularan i to će biti prilika da se bolje upoznamo", rekao je Trezege za francuski "L'Ekip".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.