Trener Mladosti: Zvezdi ne treba pomoć sudija

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mladosti: Zvezdi ne treba pomoć sudija

Pomoćni trener Mladosti iz Lučana rekao po završetku meča sa Crvenom zvezdom da njihovom rivalu nije bila potrebna pomoć sudije Srđana Obradovića.

Foto: MN Press

Crvena zvezda je u Lučanima zabeležila novu pobedu - 3:0. Uprkos ubedljivom rezultatu, crveno-belima nije bilo lako, posebno u prvih sat vremena. A, onda se dogodio penal i isključenje, koji su definitivno odredili dalji tok meča.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić nije bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suđenjem.

"Do tog 60. minuta smo bili najmanje 'egal' sa Zvezdom. Čekali smo svoju šansu, ali sudija to nije dozvolio. Ne znam sada da li je bio penal, ali crveni karton je svakako prestrog. Posle toga je utakmica krenula u drugom toku po nas. Zvezdi ne treba pomoći", razočarano je konstatovao Stanić..

Trener Zvezde Miodrag Božović kazao je da njegovom timu bilo teško da probije odbranu Mladosti, ali je ocenio da pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje.

"Imali smo u prvom poluvremenu dve 'stopostotne' šanse, ali ih nismo iskoristili. Imala je i Mladost jednu dobru i mogli su i oni da povedu. Kontrolisali smo igru i ni u jednom trenutku nije postojala opasnost da izgubimo. Teško smo 'otvorili' Mladost. Dobra su ekipa, znali su šta hoće i dobro su se branili", rekao je Božović za televiziju Arena posle utakmice.

Prelazni rok se završava u ponedeljak.

"Ne znam šta će biti sa pojačanjima. Sutra je poslednji dan. Očekujem da ćemo se pojačati...Reprezentativna pauza će nam dobro doći. Rano smo počeli i mnogi igrači nisu imali neki veći odmor", rekao je Božović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.