Trener Majnca kritikuje Đuričića: Ovde se cene brzina i snaga, moraš više da se trudiš

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Majnca kritikuje Đuričića: Ovde se cene brzina i snaga, moraš više da se trudiš

Ono što je nedavno govorio Dik Advokat, sada ponovio i trener nemačkog bundesligaša

Kada je Filip Đuričić prošlog leta došao u Majnc na pozajmicu iz Benfike, mnogi navijači ovog kluba su mu se obradovali i opisali ga kao jedno od najznačjanijih pojačanja u istoriji ovog kluba. Majnc je skroman klub koji nije dovodio velike zvezde, a Đuričić je u došao iz velikog kluba kao Benfika s renomeom igrača koji je blistao u Holandiji, gde je dobio nadimak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Balkanski Krojf.

Ipak, od dolaska u nemački klub, Đuričić nije pokazao mnogo i nije postao jedan od nosilaca igre kao što se očekivalo. U Bundesligi je odigrao devet mečeva od čega nijedan po 90 minuta (četiri puta ušao, pet puta zamenjen) i nije uspeo da se upiše u strelce ili asistente.

Nezadovoljstvo ne krije ni Majncov trener Kasper Hjulmand. Danski stručnjak ne otpisuje Srbina i nada se boljim danima zbog čega mu je uputio konstruktivnu kritiku u nemačkim medijima.

Đuričić mora da nauči da se u Bundesligi zahteva stil igre sa više brzine i snage. Trebalo bi da radi više i vrati se na nivo igara iz Herenvena. Ako želi da napravi korak napred, mora da nauči da igra direktnije prema protivničkom golu jer tako se igra u Bundesligi. Ja verujem u njegove namere i ozbiljnost, ali mora to da dokaže na utakmicama”, rekao je Hjumland.

Slične zamerke na Đuričićev račun je nedavno uputio i bivši selektor Srbije, Dik Advokat koji je Đuričića i Lazara Markovića kritikovao da ne igraju dovoljno konkretno i direktno.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Trener Majnca: Đuričić mora da nauči da igra brže i snažnije

Izvor: Press, 26.Nov.2014

Kada je Filip Đuričić prošlog leta došao u Majnc na pozajmicu iz Benfike, mnogi navijači ovog kluba su mu se obradovali i opisali ga kao jedno od najznačjanijih pojačanja u istoriji ovog kluba. . Majnc je skroman klub...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.