Trener Čuke i zadovoljan i nije

Izvor: Mondo, 02.Jul.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Čuke i zadovoljan i nije

"Šanse su i dalje na strani Domžala", poruka je Vladana Milojevića.

Foto: Beta/FK Cukaricki/Zoran Milovanovic*DS

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da Domžale imaju veće šanse za prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako je njegova ekipa večeras pobedila u gostima.

"Šanse su i dalje na strani Domžala. Sve će biti otvoreno u revanšu. Bez obzira na rezultat, to je jako dobra i iskusna ekipa, tačno se zna ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šta radi. Da smo imali bar ekipu od prošle godine...", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Sloveniji.

Čukarički je pobedio sa 1:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evropa, golom kapitena Igora Matića iz penala.

Ekipa sa Banovog brda mogla je i do ubedljivije pobede, pošto je imala igrača više od 47. minuta i penal, ali ga Matić nije iskoristio, pa je domaći tim imao potpunu inicijativu do kraja susreta.

"Apsolutno smo dominirali u prvom poluvremenu, domaćin nas nije ugrožavao. Posle toga igrač više i penal... To je psihološki jako loše delovalo na moje igrače, protivnici od tad nisu imali šta da izgube, išli na sve ili ništa, a mi se u tome nismo snašli. Apsolutno pogrešno smo igrali u drugom poluvremenu", kazao je Milojević.

On je istakao da je zadovoljan, iako je Čukarički igrao bez nekoliko standardnih igrača, dok mladi reprezentativci nisu imali odmor posle Evropskog prvenstva.

"Mladi reprezentativci nisu nijednu utakmicu odigrali sa nama na pripremama, nisu ni imali pauzu", rekao je Milojević i dodao da će Staniša Mandić biti spreman za revanš.

Trener Domžala Luka Elsner rekao je da je njegova ekipa igrala kukavički u prvom poluvremenu.

"Igrali smo kukavički u prvom poluvremenu, nismo se dobro snašli, samo smo čekali šta će da se dogodi. U drugom delu je bilo drugačije, promenili smo šta je trebalo i igrali smo dobro. Rizikovali smo, bili agresivni. Da je cela utakmica bila kao prvo poluvreme, ne bi ni bilo razloga da idemo u Beograd, ali posle drugog, definitivno imamo šanse", rekao je Elsner.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.