Transfer ozvaničen, Jojić predstavljen u Kelnu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer ozvaničen, Jojić predstavljen u Kelnu! (foto)

Reprezentativac Srbije Miloš Jojić danas je i zvanično promovisan u Kelnu, gde je stigao posle rastanka sa ''Milionerima'' iz Dortmunda.

Ono što smo objavili pre tri dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu - Miloš Jojić je novi vezista nemačkog Kelna, sa kojim je potpisao ugovor dokraja juna 2019. godine.

Reprezentativac Srbije je zadužio dres sa brojem 8 i u ponedeljak će se priključiti pripremama svog novog kluba.

Trener popularnih ''Jarčeva'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Peter Šteger izrazio je zadovoljstvo zbog ostvarenog transfera.

''Srećan sam zbog odlukje Miloša Jojića da prihvati našu ponudu i da nam se pridruži. Tokom pregovora, on je izneo jasan stav da će učiniti sve što treba da bi došao u Keln i nema nikakve sumnje da će Miloš postati vitalni deo našeg tima i doneti novu dimenziju u našoj ofanzivnoj liniji'', konstatovao je Šteger

I generalni menadžer kluba Jerg Šmadke je biranim rečima govorio o našem reprezentativcu.

''Miloš Jojić je talentovan fudbaler, koji je kao veoma mlad počeo da stiče i međunarodno iskustvo. On može da igra na više pozicija, odlično poznaje Bundesligu, gde je već pokazao svoj kvalitet'', izjavio je Šteger.

Očekivalo se da zajedno sa Jojićem bude promovisan i Santana iz Šalkea, ali je na lekarskim pregledima ustanovljena povreda, zbog koje ne bi mogao da trenira najmanje tri naredne nedelje.

Zbog toga sada u Kelnu traže neke nove opcije umesto Santane.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jojić ostaje u Bundes ligi, ali ne u Dortmundu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Jojić prešao je iz Borusije Dortmund u Keln za koji je potpisao ugovor do juna 2019, prenela je agencija AP...Dvadesettrogodišnji Jojić koji je do sada pet puta nastupao za selekciju Srbije, pridružio se "milionerima" iz Partizana u januaru 2014 i već u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.