Trampa od koje boli glava: Real i PSŽ menjaju napadače?!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampa od koje boli glava: Real i PSŽ menjaju napadače?!

Bombastične vesti stižu iz Francuske i Španije

Karimu Benzemi su odbrojani dani na klupi Real Madrida. Tako tvrde španski mediji. Francuski napadač vrlo verovatno igra poslednju sezonu u dresu Kraljevskog kluba koji polako priprema strategiju kako da ga što bolje unovči...

U tu svrhu je održan sastanak Realovog predsednika Florentina Pereza i prvog čoveka Pari Sen Žermena, Nasera Al Kelaifija. Tema razgovora je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Benzema i moguća trampa dva kluba u kojoj bi se Francuz vratio u domovinu, a suprotnom pravcu bi krenuo Edinson Kavani.

Bila bi to jedna od najvećih, ako ne i najveća trampa u istoriji fudbala!

Teško je proceniti koji od dvojice napadača je trenutno vredniji, mada je Kavani svakako u boljoj formi. Ali u lakšoj konkurenciji i takmičenju. Isto su godište i cena im je slična. Tržišna vrednost im se procenuje na oko 60.000.000 evra što znači da je moguća čista trampa bez doplata sa bilo koje strane.

Perez i Al Kelaifi su u jako dobrim odnosima i dva kluba su zahvaljujući tom odnosu imala tajni pakt „o nenapadanju“, odnosno nisu otimali igrače jedni drugima. Sada se javila obostrana želja za dovođenjem napadača.

U Realu su porcenili da je Benzema završio svoj ciklus na Bernabeu i da mu forma može samo padati. Promena kluba bi prodrmala francuskog napadača i selidba na Park prinčeva bi mogla da ga vrati u top formu. Kavani je i ranije bio želja Kraljevskog kluba, posle odlaska Ibrahimovića igra fenomenalno, ali naravno da ne bi odbio Real Madrid.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.