Traktor zaribao, Ali Daei podigao Saipu, a novajlija puca od samopouzdanja

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktor zaribao, Ali Daei podigao Saipu, a novajlija puca od samopouzdanja

Trećeplasirani sastav Persijske Gulf Pro lige iz protekle sezone u novoj ne može da se prepozna

Traktor je zaribao. . Ekipa iz Tabriza poražena je na sva tri dosadašnja susreta, pa se pritisak brzopotezno preselio na leđa trenera Jahje Golmohamadija. Traktor Sazi danas dočekuje Naft Teheran, rivala koji mu nije zatresao mrežu na četiri poslednja međusobna dvoboja. Dakle, danas bi domaćin mogao da ugleda svetlost na kraju tunela, jer gost iz Teherana ne briljira >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na strani. Slavio je jednom na minulih devet gostovanja.

Saipa i Pars Janoumi Jam imaju priliku da se pobedama bodovno poravnaju sa liderom Persepolisom, ali im na putu do tog cilja stoje Esteglal Teheran, odnosno Sanat Naft.

Prošle sezone trinaestoplasirana Saipa, koju je nedavno preuzeo Ali Daei, legendarni iranski fudbaler, uglavnom igra tvrdo, na mali broj pogodaka naročito kod kuće, dok slavni Esteglal u proseku postiže 0,67 golova i nije otvorio sezonu na očekivan i prepoznatljiv način.

Pars Janoumi Jam je novajlija u društvu najboljih, a još nije osetio gorčinu poraza. Samopouzdanje iz minule sezone je još na snazi, pa Sanat Naftu neće biti lako na obali Persijskog zaliva.

IRAN 1 - 4. KOLO

Sreda

Persepolis - Jamegan 1:1 (1:0)

Četvrtak

17.15 Traktor Sazi - Naft Teheran

17.45 Zob Ahan - Sepahan

18.15 Pars Jonoubi Jam - Sanat Naft

18.15 Saipa - Esteglal Teheran


Petak

17.00 Sepidrud Rašt - Pajkan

18.00 Fulad - Gostareš Fulad

18.00 Padideh Horasan - Esteglal Kuzestan


(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.