Toti je u neverici gledao šta Džo Hart radi pred penal i nemilosrdno mu je odgovorio na provokaciju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti je u neverici gledao šta Džo Hart radi pred penal i nemilosrdno mu je odgovorio na provokaciju (VIDEO)

Foto: Guliver/Tullio M. Puglia/Getty Images

Torino je savladao Romu u 6. kolu Serije A sa 3:1, a meč je obeležio i 250. gol Frančeska Totija u Kalču. Upravo taj momenat bio je izuzetno zanimljiv zbog predigre pre izvođenja kaznenog udarca, u režiji golmana Torina.

Naime, Džo Hart je želeo da zbuni legendu Rome. Poznato je da golmani pre nego što im šutnu sa bele tačke imaju raznorazne rituale, kojima pokušavaju da isprovociraju šutere penala da promaše, pa onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ili piju vodu, prilaze do bele tačke, udaraju kopačkama o stativu, ili plešu pred njima kao Jerži Dudek 2005. godine u finalu između Liverpula i Milana.

Foto: Guliver/Tullio M. Puglia/Getty Images

Hart je imao drugačiju taktiku i uradio nešto što dosad nismo videli. Otišao je čak iza gola, napravio krug, popio vodu, a zatim se vratio na gol crtu. Sve to dok je Toti bio spreman da puca.

Princ Rima ga je iznenađeno gledao, a kada se vratio hladnokrvno ga je poslao u drugu stranu i postigao jubilarni 250. gol u Seriji A.

Pogledajte kako je to izgledalo:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.