Totenhemova pobeda - Musa Sisoko! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2016, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhemova pobeda - Musa Sisoko! (video)

Jedna od najzanimljivijih priča poslednjeg dana prelaznog roka vezana je za Francuza Musu Sisoka.

Dojučerašnji fudbaler Njuukasla i reprezentativac Francuske Musa Sisoko najnovije je pojačanje Totenhema poslednjih sati prelaznog roka.

Tokom večeri smo već pisali šta se sve dešavalo u vezi ovog igrača, oko koga su se ''otimali'' Totenhem i Everton i iako se činilo da će završiti u Evertonu, on je u poslednji čas odlučio da odbije ''Karamele'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i preseli se na Vajt Hart Lejn.

Dvadesetsedmogodišnji vezista je sa ''Pevcima'' potpisao ugovor na pet godina, do juna 2021. vredan 30 miliona funti.

Sisoko je izabrao dres sa brojem 17, a Totenhem ga je noćas i zvanično predstavio kao svog novog fudbalera.

''Daću sve od sebe za vas i za tim. Nadam se velikom broju pobeda i osvojenih trofeja'', poručio je Sisoko navijačima Totenhema.

A final #DeadlineDay video... @MoussaSissoko on a great manager, team and Hugo! #SissokoSigns pic.twitter.com/XsTI4mlslR

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) August 31, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sisoko u Totenhemu za 35 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2016

Francuski reprezentativac Musa Sisoko prešao je iz Njukasla u Totenhem za 35 miliona evra...Nakon višenedeljnih spekulacija rasplet u vezi sa sjajnim vezistom dogodio se u posljednjim minutima prelaznog roka...Cijeli dan su bitku vodili Totenhem i Everton, pregovarao je sa oba kluba, da bi na kraju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.