Totenhem za sutra spremio 45 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem za sutra spremio 45 miliona evra!

Pošto se situacija oko Iska totalno iskomplikovala, Totenhem se okrenuo na drugu stranu.

Sutra će Totenhem imati veliki dan, pokušaće da dovede plejmejkera, a prvo ime koje se povezivalo sa Sparsima jeste Isko iz madridskog Reala.

Ipak, to se neće desiti, skoro sigurno, bilo je dosta natpisa u španskim medijima danas da će Isko i Hames Rodrigez ostati u Realu makar do januara ove sezone.

Ovo znači da se Totenhem okreće na drugu stranu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Oni će do u sredu uveče pokušati da dovedu Maksa Mejera, fudbalera Šalkea i veliku nadu nemačkog fudbala.

Navodno su za njega spremili 45 miliona evra, što mnogi smatraju da će biti dovoljno za ovakvog igrača.


Šalke će biti na potezu, jedva čekamo sutra...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sisoko nije daleko od Totenhema!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 10:16

Vezista Njukasla Musa Sisoko najverovatnije danas menja sredinu i najverovatnije prelazi u Totenhem...Mnogo je priče bilo oko Muse Sisoka, fudbalera Njukasla...Spekulacije da će on otići iz kluba krenule su još nakon što je Njukasl ispao iz lige, ali čitavo leto klub nije prihvatio ponudu i sve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.