Totenhem opet do preokreta u 90. minutu, Hal oštećen (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem opet do preokreta u 90. minutu, Hal oštećen (VIDEO)

Hal vodio do 60. minuta, ali s igračem manje nije mogao da zadrži prednost

Drugi put u poslednja tri kola Totenhem ozbiljno testira živce svojih navijača i dolazi, kako se to kladioničarskim rečnikom kaže, iz keca u dvojku - 2:1 (0:1)! Tako je bilo protiv Aston Vile, kada su Čadli u 84. i Kejn u 90. minutu doneli preokret svom timu, a evo tako je i večeras u susretu sa Halom.

I ovoga puta Hari Kejn je bio jedan od glavnih junaka Pevaca, s tiš to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sada zaslužan bio za izjednačenje (1:1) do kog su gosti došli u 61. minutu utakmice. Kada su već svi pomislili da će tim rezultatom utakmica biti i završena, Eriksen je šokirao domaću publiku, a navijačima Totenhema doneo veliku radost. Šutirao je Danac veoma lepo sa ivice šesnaesterca i pogodio sam desni ugao golmana Tigrova Mekgregora.

Treba reći da i to da je Kejn lako mogao da postane tragičar, pošto je pri rezultatu 1:1, negde u poslednjoj četvrtini utakmice, imao idealnu šansu, ali je iz neposredne blizine posle odličnog centaršuta pogodio stativu...

Ne treba zaboraviti jedan od ključnih momenata na susretu koji se dogodio početkom drugog poluvremena, kada je sudija Pouson, čini se, oštetio domaći tim, jer je Ramirezu pokazao crveni karton posle jedne obične čarke sa igračem Totenhema. Od tog momenta gosti su preuzeli inicijativu, kontrolisali utakmicu i može se reći, posle svega viđenog, očekivano došli do preokreta i velikog trijumfa.

Da pomenemo da je Halu prednost doneo Livermor još u 8. minutu utakmice.

Ova pobeda utoliko je važnija za Pevce pošto su zadržali priključak sa ekipama koje se trenutno nalaze na mestima koje vode u Ligu šampiona. S ova tri boda Totenhem je došao do brojke 17, a to je za samo dva boda manje od četvrtoplasiranog Mančester junajteda.

Hal i pored poraza i petog vezanog meča na komke nije uspeo da slavi, ipak ostaje iznad crte...

PREMIJER LIGA - 12. KOLO

Subota:

Čelsi – VBA 2:0 (2:0)

/Kosta 11, Azar 25/

Everton – Vest Hem 2:1 (1:0)

/Lukaku 26, Osman 74 – Zarate 56/

Lester – Sanderlend 0:0

Mančester Siti – Svonsi 2:1 (1:1)

/Jovetić 19, Ture 62 – Boni 9/

Njukasl – KPR 1:0 (0:0)

/Sisoko 78/

Stouk Siti – Barnli 1:2 (1:2)

/Volters 33 – Ings 12, 13/

Arsenal – Mančester Junajted 1:2 (0:0)

/Žiru  94 - Gibs 56ag, Runi 85/

Nedelja:

Kristal Palas – Liverpul 3:1 (1:1)

/Gejl 17, Ledli 78, Jedinak 81 – Lambert 2/

Hal Siti – Totenhem 1:2 (1:0)

/Livermor 8 - Kejn 61, Eriksen 90/

Ponedeljak:

21.00 Aston Vila – Sautempton

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.