Totenhem - Liverpul: Niko poražen, niko zadovoljan

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem - Liverpul: Niko poražen, niko zadovoljan

Program 3. kola Premijer lige počeo remijem na Vajt Hart Lejnu - 1:1. Rouz "iščupao" bod za domaćina, gost žali za ispuštenom pobedom.

Foto: AP/Tim Ireland

I jedni i drugi nadali su se boljem početku sezone.

TOTENHEM - LIVERUL 1:1 (0:1)

Ekipe Maurisija Poketina i Jirgena Klopa odigrale su uzbudljiv meč u Londonu, u kojem je domaćin bio bolji u prvom poluvremenu, a gost u drugom. Na kraju, miroljub epilog i podela bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojom nijedna strana neće biti do kraja zadovoljna.

Gosti, na čijoj je klupi Marko Grujić odgledao ceo meč, prvi su zatresli mrežu, pogotkom Džejmsa Milnera u 43. minutu, iz penala koji je skrivio Erik Lamela, faulom na Robertu Firminu. Argentinac je zakačio Brazilca taman toliko da se Brazilac saplete o svoje stopalo i da sudija Robert Medli opravdano pokaže na kreč.

GOAL Spurs 0-1 Liverpool (43 mins). James Milner slots home from the penalty spot! #TOTLIVpic.twitter.com/cSPvJjYQdL

— Premier League Goals (@DailyPremGoals) 27. август 2016.

Vođstvo je nagovestilo još bolju igru Liverpula, ali i ofanzivu Totenhema, koja se dogodila i bila dovoljna za bod.

Sadio Mane pogodio je posle pauze iz ofsajda za opravdano nepriznatih 0:2, a potom u 72. minutu zakasnio da spreči Danija Rouza da postavi konačnih 1:1.

Engleski defanzivac prikrao se u "mrtav ugao" odbrani Liverpula, posle centaršuta Erika Dajera, koji je Lalana zakačio taman toliko da mu bude upisana asistencija i da se "opere" za skrivljeni jedanaesterac. Šutirao je precizno i poveo ekipu ka remiju.

GOAL Spurs 1-1 Liverpool (72 mins). Danny Rose fires in at the far post after picking up a loose ball #TOTLIVpic.twitter.com/zPLYXhFo69

— Premier League Goals (@DailyPremGoals) 27. август 2016.

Iako je viđena dinamična utakmica i iako su i jedni i drugi u finišu istrčavali kontre i napadali vođstvo, nijedan tim nije želeo da srlja i da napadne drugu pobedu u prvenstvu.

Totenhem je trenutno peti sa pet osvojenih bodova, a Liverpul osmi sa četiri poena. Utisak je da su obe strane dočekale sezonu sa planom da uhvate bolji zalet.

Klopova ekipa se posle ovog meča vraća na Enfild, na kojem će zbog rekonstrukcije jedne tribine u sledećem kolu odigrati tek prvi meč ove sezone - i to protiv Lestera. Sa druge strane, Spursi će posle pauze gostovati Stouku.

Parovi 3. kola

Totenhem - Liverpul 1:1 (0:1)

/Rouz 72' - Milner 43' p/

Čelsi - Barnli 16.00

Kristal Palas - Bornmut 16.00

Everton - Stouk 16.00

Lester - Svonsi 16.00

Sautempton - Sanderlend 16.00

Votford - Arsenal 16.00

Hal - Junajted 18.30

u nedelju

VBA - Midlzbro 14.30

Siti - Vest Hem 17.00

TABELA: Siti 6, Junajted 6, Hal 6, Čelsi 6, Totenhem (+1) 5, Everton 4, Midlzbro 4, Liverpul (+1) 4, Barnli 3, VBA 3, Vest Hem 3, Svonsi 3, Arsenal 1, Votford 1, Lester 1, Sautempton 1, Stouk 1, Sanderlend 0, Kristal Palas 0, Bornmut 0.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.