Totalna ludnica: Njukasl gubio u 94. minutu, pa pobedio u 96. Mitrović davio strelca gola (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalna ludnica: Njukasl gubio u 94. minutu, pa pobedio u 96. Mitrović davio strelca gola (VIDEO)

Totalna ludnica u Čempionšipu, totalna ludnica na Sent Džejms Parku...a u njoj je učestvovao i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Njukasl je savladao Norič rezultatom 4:3, iako su u 94. minutu gubili 3:2. Tada su na scenu stupili Gufran i Gejl koji je upisao het-trik.

Preokrenuli su rezultat za 120 sekundi i kreirali jedna od najluđih preokreta na Ostrvu.

Mitrović je igrao poslednjih 20 minuta i nije uspeo da se upiše u strelce, ali jeste stigao da ''davi'' strelca pobedonosnog gola.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ MILOŠTE: Mitrović davio i bacio saigrača! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016

Ako je suditi po naslovu, Mitrović je opet napravio neku nepodopštinu.. . Njukasl je sa 4:3 uspeo da pobedi Norič siti u poslednjim sekundama poslednjeg meča 10. kola čempionšipa i probije se na treću poziciju.. Het trik je postigao Gejl, a poslednji je bio i za pobedu, što je izazvalo neverovatnu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.