Tošićeva slatka osveta Van Persiju (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošićeva ''slatka osveta'' Van Persiju (video)

Tokom proslave šampionske titule sa ekipom Bešiktaša, srpski defanzivac se setio i holandskog napadača, sa kojim je zimus imao žestok okršaj.

Podsetimo, početkom februara Duško Tošić je isključen u derbiju protiv Fenerbahčea, kada je naseo na provokaciju Robina van Persija.

Retko smo do tada videti toliko iznerviranog Tošića, koga su saigrači jedva obuzdali da se i fizički ne obračuna sa iskusnim Holanđaninom.

''Samo sam mu se uneo u lice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a on je pao kao da sam ga udario. Inače, od početka me je provocirao, a pre isključenja mi je zadao udarac, što sudija nije video. Kada sam dobio crveni karton, krenuo je da mi vređa suprugu, posle čega sam potpuno izgubio kontrolu", objasnio je tada Duško Tošić šta ga je toliko isprovociralo.

Od tada je prošlo gotovo četiri meseca, a osvajanje titule sa Bešiktašem srpski fudbaler je doživeo i kao priliku za ''slatku osvetu'' Van Persiju.

Naime, uz šampionsku fotografiju, Duško Tošić je umesto komentara - ''tagovao'' Van Persija!

Hoće li Holanđanin ovo prećutati ili ćemo prisustvovati novoj polemici njih dvojice?

@robinvanpersie 😛

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic) дана 28. Мај 2017. у 12:01 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.