Tores preko trnja do kluba 100 (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores preko trnja do "kluba 100" (VIDEO)

Centarfor Atletiko Madrida u pobedi nad Eibarom postigao tek treći pogodak ove sezone, ujedno jubilarni, stoti, za svoj matični klub.

Sezona Fernanda Toresa za zaborav u subotu se pomalo neočekivano pretvorila u spektakl, pošto je popularni "El Ninjo" u meču 23. kola Primere protiv Eibara (3:1) uspeo da zatrese mrežu u poslednjim minutima i tako ostvari vredan jubilej.

Igrajući za seniore Atletika (2001-2007, 2015-?) Tores je dao ukupno 100 golova, pri čemu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na proslavu čekalo još od 19. septembra, kada je poslednji put zatresao mrežu u zvaničnim utakmicama.

Zanimljivo je da se to dogodilo takođe protiv Eibara, samo u gostima!

Prethodno je Tores dao gol u porazu od Barselone (1:2) i to je od njega sve za ovu sezonu.

Do subote popodne zabeležio je 19 nastupa za Atletiko ("pola-pola" kao starter i rezerva) bez postignutog pogotka, što mu je drugi najduži "post" u karijeri.

Međutim, Tores je u Španiji veliko ime i poštuje se sve što je uradio u karijeri, posebno u dresu "jorgandžija" i reprezentacije.

Zato ne treba da čudi što je samo sat vremena po završetku meča Atletiko - Eibar na zvaničnom "Jutjub" kanalu Primere objavljen šestominutni klip, posvećen samo njemu. Obuhvata kadrove sa zagrevanja za utakmicu, preko akcija u kojima je učestvovao, do gola i izjave po završetku utakmice.

Svaka čast!



Izvor: Youtube/La Liga

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.