Tipsarević se vraća na teren u Diseldorfu

Izvor: Press, 12.Apr.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević se vraća na teren u Diseldorfu

"Presrećan sam zbog povratka na teren. Diseldorf je sjajan turnir, na tribinama vlada odlična atmosfera i uvek sam imao uspeha u tom gradu. Nadam se da ću igrati dobro i da će odatle početi moj povratak među najbolje na svetu", rekao je Tipsarević.

On je zbog povrede pete pet meseci bio odustan i poslednji zvanični meč odigrao je krajem oktobra prošle godine u Valensiji.

Turnir u Diseldorfu igra se za nagradni fond od 485.760 evra, a titulu brani Argentinac Huan Monako.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko se vraća na teren!

Izvor: RTS, 12.Apr.2014

Posle pet meseci pauze Janko Tipsarević se vraća na teren - igraće na turniru u Diseldorfu. "Presrećan sam zbog povratka, nadam se da ću igrati dobro i da će odatle početi moj povratak među najbolje", rekao je Tipsarević.

Nastavak na RTS...

Tipsarević na terenu 18. maja: Moj povratak među najbolje

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Apr.2014

Janko Tipsarević vratiće se na teren 18. maja na ATP turniru u Diseldorfu, saopštili su organizatori.. (FOTO: AP). – Presrećan sam zbog povratka na teren. Diseldorf je sjajan turnir, na tribinama vlada odlična atmosfera i uvek sam imao uspeha u tom gradu. Nadam se da ću igrati dobro i da će...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.