Tipsarević i Lajović na Kopaoniku završili prvi deo priprema /FOTO/

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Lajović na Kopaoniku završili prvi deo priprema /FOTO/

Janko Tipsarević i Dušan Lajović nalaze se već nekoliko dana na pripremama na Kopaoniku. Prvi deo priprema za 2016. bliži se kraju i dvojica asova se vraćaju kući.

Na planinskoj lepotici njih dvojica su imali kondicione treninge. Vraćaju se u nedelju u Beograd, ali samo na jedno posle podne.

Lajović u ponedeljak putuje u Keniju koja je već nekoliko godina njegova baza za pripreme. Tamo će sa timom trenirati pred put u Australiju odakle je zakazao start u novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezoni.

Put Kenije možda krene i Janko Tipsarević, čiji se trener Dirk Hordorf već nekoliko dana nalazi u ovoj zemlji.

Pred put za Beograd, Tipsa je na društvene mreže postavio fotografiju na kojoj se vidi da momcima ni sneg ne može ništa, već su punom parom iskoristili boravak na Kopaoniku da se što bolje pripreme za nastavak rada.

Last day of mountain preseason!!!Team is rocking strong

A photo posted by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Nov 29, 2015 at 12:57am PST

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.