Tim Krul od junaka do mrkih pogleda sa tribina: Luj, hvala ti za one penale na Mundijalu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Krul od junaka do mrkih pogleda sa tribina: Luj, hvala ti za one penale na Mundijalu (VIDEO)

Golman Njukasla obeležio okršaj sa Mančester junajtedom i dojučerašnjeg selektora častio bodovima

Bio je to jedan od nezaboravnih trenutaka u istoriji svetskih prvenstava. Selektor Holandije Luj van Gal je pred početak penal serije u duelu sa Kostarikom iz igre izveo Jaspera Silesena i među stative poslao Tima Krula. Ovaj je pročitao nameru petorice protivničkih penaldžija, maestralnim paradama zaustavio šuteve Brajan Ruiza i Mičela Umane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Holanđane poslao u polufinale. Izgleda ipak da ni to nije bilo dovoljno da se zahvali Van Galu.

U okršaju Krulovog Njukasla sa Van Galovim Mančester junajtedom u 28. kolu Premijer lige holandski golman učinio mu je još jednom. Istina, prvo ga je nervirao sjajnim reakcijama posle udaraca Maruana Felainija i Ešlija Janga. Činilo se da će ga saigrači ponovo nositi na ramenima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.