Tijanin trener: Još će se pričati o ovome...

Izvor: B92, 18.Avg.2016, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanin trener: Još će se pričati o ovome...

Dragan Jović, trener Tijane Bogdanović, kaže da ne želi da komentariše suđenje i da je Tijana postigla vrhunski rezultat.

U neverovatnoj završnici Korejka je vodila sa 7:6, u poslednjoj sekundi Tijana ju je oborila na zemlju, što bi bilo dovoljno za pobedu, ali posle uloženog čelendža ustanovljeno je da je isteklo vreme.

"Ovo je bio njen najlošiji meč, možda zato što je previše energije ispucala na prve dve borbe, koje su bile najteže. Korejka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vrlo iskusna, ovo je korejski sport i neću da kažem da je lobi povukao na drugu stranu, ali mislim da jeste bilo padanje u poslednjoj sekundi i da je trebalo da se ide na zlatni bod pa šta bude. U svakom slučaju, ovo je vrhunski rezultat za nju, dobro je za naš sport i za državu. Radujemo se, ali smo trenutno tužni. Tijana je danas bila najbolja u svojoj kategoriji, ali takav je sport. Drugo mesto sa 18 godina. Pred njom su bar još dve OI", rekao je Jović novinarima.

Na snimku je delovalo kao da je Korejka pala pre isteka vremena, ali je posle pregledanja snimka odlučeno da nije.

"Nije poželjno da se komentariše suđenje. Mi smo novi sport i ne pravimo incidente, jer se to dešava. Mislim da će o ovome da se priča. Ako smo mi u pravu, ove sudije će biti kažnjene, ali mi to ne možemo da promenimo. A možda i neće", rekao je Jović.

Srbija nije završila takmičenje u tekvondou u Riju, pošto u subotu Milica Mandić brani zlato iz Londona.

"Sad svu energiju usmeravamo na Milicu i njen dan, 20. avgust. Daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja", rekao je Jović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.