Tihi rat u Realu, Ronaldo poručio Perezu: Da sam ja glavni, ne bih prodao Di Mariju i Alonsa

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tihi rat u Realu, Ronaldo poručio Perezu: Da sam ja glavni, ne bih prodao Di Mariju i Alonsa

Svakog leta makar jedna velika zvezda, svakog leta i bar jedna velika prodaja. A ovoga više takvih. Tako funkcioniše Real Madird, koji je ostavo veran tradiciji izdvajanja ogormnog novca za svetski poznate fudbalere, a čim oni dođu pristaje da pusti neke od oslonaca tima.

Tako je u prelaznom roku do čijeg je završetka ostalo nekoliko sati osim Kejlora Navasa i Čičarita Ernandeza, doveo Tonija Krosa i Hamesa Rodrigeza, a onda pustio, neko će reći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << „niz vodu“ Ćabija Alonsa (Bajern) i Anhela di Mariju (Mančester junajted). To se, očito, nije dopalo najboljem igraču kraljevskog kluba koji je između redova kritikovao politiku predsednika Florentina Pereza.

Imam stav, ali ne mogu uvek da kažem šta mislim, jer bih u tom slučaju sutra završio na naslovnim stranama novina, a to ne želim. Ali, da sam se ja pitao, možda ne bih postupio na isti način kao što je klub. Doduše, ako predsednik misli da je za ekipu najbolje da neke igrače dovede, a druge pusti, onda njegovu odluku moramo i da prihvatimo i da podržimo“, rekao je Portugalac, koji je i prošlog leta bio nezadovoljan prinudnom prodajom Mesuta Ozila u Arsenal, jer je izjavljivao kako je upravo sa nemačkim vezistom najbolje sarađivao.

Zvanično najbolji igrač sveta i Evrope smatra da će dolasci Rodrigeza i Krosa primorati trenera Karla Anćelotija na nove taktičke varijante.

„Sa novajlijama ćemo morati da promenimo stil igre, a to može da bude dobro ili loše. Nadam se da će ispasti odlično, jer smo doveli fudbalere visokog kvaliteta i zato je prirodno očekivati da se uklope u našu celinu. Di Marija i Ćabi Alonso su bili izuzetno važni za igru Reala, ali otišli su. Moramo da budemo srećni što su došle zamene, siguran sam da će sve biti u redu“ dodao je Ronaldo, poželeo dobrodošlicu Čičaritu rečima da je reč o „igraču koje može da pomogne Realu“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.