The Alliance otkrio svog prvog Hearthstone igrača

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 04:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Alliance otkrio svog prvog Hearthstone igrača

Poznati esports sastav proširuje svoj brend na Hearthstone.

Pre desetak dana smo pisali o rebrendiranju poznatog esports tima The Alliance. Tim je dobio novi osveženi logo i izgled, kao i novi moderni sajt. Prva najava tada je bila nova postavka Dota 2 tima, ali i nagoveštaj da Alliance ulazi u Hearthstone vode.

Danas smo dobili potvrdu na zvaničnom sajtu o tome koji je prvi Hearthstone igrač koji će pristupiti redovima ovog tima, i izgleda da menažderi tima nastavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se drže Šveđana, pošto je u pitanju bivši član tima Archon, Jon "Orange" Westberg.

Orange je na velika vrata ušao na pozornicu Hearthstone scene. Kao pobednik na ESL Katowice, brzo je skrenuo pažnju na sebe, pa ga je tada angažovao Amaz za tim Archon, koji je tada bio krem takmičarskog Hearthstonea. Ubrzo osvaja i drugu premijernu titulu na Seatstory Cup III, što je potvrdilo njegovu poziciju u vrhu profesionalnog Hearthstonea.

Orange kaže da je veoma srećan što je Alliance izabrao njega da bude njihov prvi Hearthstone igrač i da se raduje saradnji. Pokrenuće novi Youtube kanal na kome će kačiti redovni sadržaj i specijalne vlogove koje će snimati na turnirima, i počeće redovnije da strimuje.

Jedan od prvih većih događaja na kome će braniti boje novog tima jesu glavne evropske WESG kvalifikacije u Kijevu, početkom oktobra.

Inače je otkrivanje novog igrača na sajtu The Alliance odrađeno na veoma kreativan i originalan način, pa vam preporučujemo da pogledate i sami OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.