Težak udes Sainsa u Rusiji, prekinut trening

Izvor: RTS, 10.Okt.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes Sainsa u Rusiji, prekinut trening

Vozač ekipe Toro Roso Karlos Sains pretrpeo je težak udes na poslednjem treningu pred trku za Veliku nagradu Rusije u Formuli 1.
Španski vozač je izgubio kontrolu na 13. krivini i zakucao se u zaštitnu ogradu. Lekarske ekipe su prebacile Sainsa u medicinski centar, ali se za sada ne zna ništa o njegovom stanju, niti šta je izazvalo udes.

Ono što deluje ohrabrujuće jeste da je Sains u svesnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stanju, kao i to da je, prilikom ubacivanja u kola hitne pomoći, podigao palac i tako svima poručio da se ne oseća toliko loše.
Trening je prekinut i neće biti nastavljen.

Ispred zaštitnog zida vidiljivo je nekoliko tragova guma na stazi, ali nema neposrednih dokaza da su se kočnice zaključale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.