Težak poraz Mihajlovića, Juve nije iskoristio kiks Rome

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Feb.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz Mihajlovića, Juve nije iskoristio kiks Rome

U Seriji A, ekipa Siniše Mihajlovića pretpela je težak poraz u gostima od Torina sa 5:1. Prva tri pogotka na utakmici postigao je Kvaljarela i tako najavio katastrofu Sampdorije kojoj su još dva gola dali Amauri  i Peres.

Juventus je gostovao u Udinama i imao lepu priliku da se odvoji na vrhu tabela posle jučerašnjeg remija Rome i Empolija od 1:1, ali Pirlo, Pogba, Tevez i ekipa nisu uspeli da nađu put do mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << Udinezea tako da je utakmica završena bez golova.

Roberto Mnaćini nikako da dovete u red ekipu Intera. Novi šamar zadao je Sasulo koji je lagano slavio kod kuće sa 3:1. Tako da je Inter sada osam bodova daleko od mesta koje vodi u Evropu ali takođe je osam bodova od 18-te pozicije koja vodi u Seriju B.

Lacio je nakon duple pobede nad Milanom, u prvenstvu i Kupu, pao u Ćezeni gde je domaći tim slavio sa 2:1. istim rezultatom je slavila i Atalanta protiv Kaljarija ali i Palermo protiv Verone.

Jedini je Napoli sa gostovanja odneo sva tri boda jer je u Veroni bio bolji od Kijeva sa 1:2

Serija A

Udineze – Juventus 0:0

Torino – Sampdorija 5:1

Sasulo – Inter 3:1

Atalanta – Kaljari 2:1

Ćezena – Lacio 2:1

Palermo – Verona 2:1

Kijevo – Napoli 1:2

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.