Teves ostaje u Juveu, pa Boka

Izvor: B92, 18.Apr.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teves ostaje u Juveu, pa Boka"

Fudbaler Juventusa Karlos Teves ostaće u italijanskom klubu do isteka ugovora 2016. godine, a zatim će se vratiti u Boku Juniors, gde će završiti karijeru.

Teves je nedavno izjavio da želi da završi karijeru u svom bivšem klubu Boki Juniors, a predsednik tog argentinskog kluba Danijel Anđeliki rekao je da je uprava blizu potpisivanja ugovora sa 31-godišnjim napadačem.

Anđeliki je rekao da je na Tevesu odluka da raskine ugovor sa Juventusom pre juna 2016. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Međutim, Tevesov agent Adrijan Ruoko rekao je će argentinski fudbaler ostati u Juventusu dok mu ne istekne ugovor.

"Jedino što je sigurno je da Teves želi da poštuje ugovor sa Juventusom. Želimo da izbegnemo dodatni pritisak na Tevesa u odlučujućem trenutku u sezoni za njega i Juventus", rekao je Ruoko, "Svi znaju da će Teves završiti karijeru u Boki. U to nema sumnje. On gradi kuću u Buenos Ajresu, odlučio je da ulaže u svoju zemlju i želi da bude blizu prijatelja i porodice. Vratiće se tamo, ali

videćemo kada, pošto želi da poštuje ugovor koji ističe 2016. godine
".

Teves je karijeru počeo 2001. godine u Boki Juniors, odakle je 2005. prešao u Korintijans, a godinu dana kasnije potpisao je za Vest Hem.

On je od 2007. do 2009. godine igrao za Mančester junajted, odakle je prešao u Mančester Siti, a 2013. godine potpisao je za Juventus.

Za reprezentaciju Argentine do sada je odigrao 66 utakmica i postigao 13 golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIŠTA OD BOKE: Tevez ostaje u Juventusu

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez ostaće u italijanskom klubu do isteka ugovora 2016. godine, a zatim će se vratiti u Boku Juniors, gde će završiti karijeru.. . . Tevez je nedavno izjavio da želi da završi karijeru u svom bivšem klubu Boki Juniors, a predsednik tog argentinskog kluba Danijel Anđeliki...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.