Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nisam zadovoljan igrom

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je njegova ekipa u današnjoj pobedi protiv Belgije igrala znatno lošije nego prethodnih dana, ali da je ipak zadovoljan osvojenim bodovima na Gran priju.

"Evidentno je da je danas došlo do malog pada u igri. Nismo igrali tako kao što smo igrali prve dve utakmice. Bilo je dovoljno da se pobedi Belgija, ali definitivno nismo uradili neke stvari koje smo se dogovorili... Zbog toga ne možemo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadovoljni, ali rezultatom možemo", rekao je Terzić posle utakmice, a preneo je Odbojkaški savez Srbije (OSS).

Odbojkašice Srbije ostvarile su danas i treću pobedu u Ankari, pošto su u trećem kolu pobedile Beliju sa 25:18, 25:18, 25:18.

"S druge strane, normalna je stvar da dođe do malog opuštanja, pogotovo kad si siguran u pobedu, kao što smo mi danas. Ipak, svaku utakmicu moramo da shvatimo kao jedan dobar trening i da neke stvari poboljšamo iz utakmice u utakmicu, ali mi to danas nismo uradili", rekao je Terzić. Srbija će narednog vikenda igrati u japanskom Sendaiju, a Terzić je izrazio nadu da njegova ekipa posle drugog vikenda Gran prija može da izbori plasman na završni turnir.

"Osaje nam sada taj put za Japan i da pokušamo da se spremimo za te naredne tri utakmice i možda prilika da posle tog trunira obezbedimo finalni turnir", rekao je Terzć.

Odbojkašice Srbije će u Sendaiju igrati sa selekcijama Japana, Brazila i Tajlanda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić ima šta da zameri uprkos maksimalnom učinku

Izvor: Press, 09.Jul.2017

Srbija u prva tri meča ima tri pobede, bez izgubljenog seta, ali selektor naših odbojkašica upozorava da sme da bude padova u igri. . Foto: MN Press. Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.