Terzić: Naš cilj je zlato!

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Naš cilj je zlato!

U noći između subote i nedelje, devojke koje već godina sa uspehom void selektor Terzić imaće priliku da ispišu novu stranicu istorije kada je odobka u Srbiji u pitanju. Već su proglašene heroinama. Dobile su Rusiju, dobile su posle drame SAD, a sada sledi okršaj sa Kinom.

Pobeda donosi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Podsećanja radi Srbija je u prvoj fazi takmičenja pobedila rivala sa kojim će igrati u velikom finalu. Meč počinje u 3 časa i 15 minuta po CET >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vremenu. Srbija će biti budna sigurno. Ovo je treće uzastopnu učešće Srbije na Olimpijskim igrama. U Pekingu, Srbija je bila peta. U Londonu 11-ta. Sada je srebro obezbeđeno, ali zlato je blizu.

Davor Štefanek, Tijana Bogdanović, Ivana Španović, Tomićević i Zorić, odbojkašice i vaterpolisti, spisak je momaka i devojaka koji su do sada osvojili medalju za Srbiju. Ukupno šest.

“Sada sledi meč za uživanje. Pričao sam sa devojkama koje vodim. Nemamo šta da izgubimo a možemo da dobijemo mnogo. Nastojim da smanjim pritisak jer nema potrebe za to. Niko nije verovao da možemo do medalje, a mi smo u finalu. Rekao sam devojkama da protiv Kine uživaju, da se bore do poslednjih atoma snage. Uspeh je ogroman, a u njihovim očima vidim želju i žar da stignu do zlata. Kina je favorit, ali favorite su bili Rusija i SAD. Idemo po zlato!” rekao je Terzić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.