Terzić: Falilo hrabrosti u finišu

Izvor: B92, 09.Avg.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Falilo hrabrosti u finišu

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je posle poraza od Turske da je ekipi falilo hrabrosti u završnici.

Srbija je doživela drugi poraz u Ankari, pošto je domaći tim slavio sa sa 3:2 (18:25, 25:19, 22:25, 25:20, 17:15).

Terzić nije nezadovoljan porazom, koliko igrom koju igračice prikazuju.

"Poraz od Turske od 3:2 u Turskoj u ovakvoj atmosferi ne boli mnogo. One su istim rezultatom ovde pobedile SAD i Tursku. Nije rezultat problematičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko stvari u našoj igri. Definitivno smo utakmicu izgubili pre svega što smo imali mnogo manje hrabrosti od Turske u trenucima kada se rešavala utakmica", rekao je Terzić.

Problem ekipe je u samopouzdanju, a Terzić ističe da nacionalni tim i pored toga ima šansu da se kvalifikuje na završni turnir.

"To je zabrinjavajuće i na tome treba mnogo raditi. Kada to budemo doveli na pravi nivo, kada samopouzdanje ove ekipe bude kakvo treba da bude, onda će rezultat i igra biti mnogo bolji. Spremamo se za naredne mečeve, još smo u igri za plasman na završni turnir, može da bude iznenađenja. Sutra igramo sa Dominikanom i ako pobedimo imamo dobre šanse da se kvalifikujemo", dodao je selektor Srbije..

Reprezentativka Srbije Suzana Ćebić rekla je da njena ekipa treba da se okrene utakmici protiv Dominikanske Republike, u kojoj će pokušati da popravi utisak.

"Utakmica je bila sa mnogo oscilacija, nažalost nismo uspele da se izvučemo i pobedimo. Od početka je bilo neizvesno, ali treba se okrenuti sutrašnjem protivniku i pokušati da odigramo najbolje što možemo i popravimo utisak", rekla je Ćebićeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.