Teri hvali Matića: Vratio se kao kompletno drugi igrač i pravi muškarac

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri hvali Matića: Vratio se kao kompletno drugi igrač i pravi muškarac

„Dijego Kosta nije progovorio reč engleskog, a dobar je sa svima“, rekao je engleski defanzivac

Čelsi je prošle sezone bio blizu titule u Premijer ligi, ali je ona na kraju pripala Mančester Sitiji, ove sezone su Plavci krenuli impresivno i kapiten i legenda Plavaca Džon Teri je rekao da su tome dosta doprineli novi igrači Sesk Fabregas, Dijego Kosta kao i Nemanja Matić.

„Kvalitetni igrači, neverovatni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrači, ali i veliki ljudi takođe, na i van terena. Ono što ja zovem pravim muškarcima, i igrači sa velikim iskustvom. Matić je morao da ode u Portugal i da skupi iskustvo, ali se vratio kao kompletno drugi igrač, i muškarac. Sesk je već bio u Engleskoj tako da smo znali šta možemo da očekujemo i da će odmah početi da igra dobro, što je i uradio“, objasnio je Teri.

Kapiten Čelsija se osvrnuo i na neverovatan učinak Dijega Koste.

„Sa Dijegom nismo znali. Videli smo to pre – nekim napadačima su potrebni meseci i meseci. Ali on je odmah počeo da igra dobro. Osam golova je već odlično i to je dobro za nas. On je dobar lik, odličan lik, bez progovaranja reči engleskog, provlači se i dobar je sa svima. Svima je pokazao na pripremama da je došao ovde da osvaja trofeje“, dodao je Englez.

Čelsi u nedelju igra protiv Arsenala u gradskom derbiju, a kvota na pobedu ekipe sa Stamford Bridža je 1,70.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teri: Matić se vratio kao pravi muškarac, Dijego Kosta nije progovorio reč engleskog! i drugi igrač

Izvor: Press, 02.Okt.2014

„Dijego Kosta nije progovorio reč engleskog, a dobar je sa svima“, rekao je engleski defanzivac . Čelsi je prošle sezone bio blizu titule u Premijer ligi, ali je ona na kraju pripala Mančester Sitiji, ove sezone su...

Nastavak na Press...

TERI POKAZAO EMOCIJE: Plakao sam kad nismo osvojili titulu

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014

Teri je uveren da Čelsi ove sezone može da osvoji prvu titulu u Premijer ligi od 2010. godine, a dodao je i da će klubu u tome mnogo pomoći novi igrači Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta..BEOGRAD - Kapiten fudbalskog kluba Čelsi Džon Teri rekao je da je plakao pošto njegova ekipa prošle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.