Teodosić pretekao Holdena

Izvor: MVP.rs, 23.Okt.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić pretekao Holdena

"Miloš je definitivno veliki igrač koji čini neverovatne stvari. Veliko poštovanje i čestitke".

U utakmici drugog kola Evrolige CSKA je deklasirao šampiona Evrope, Makabi Elektru. Rezultat je bio 99:80, a jedan od najboljih igrača na utakmici je bio srpski reprezentativac Miloš Teodosić sa 15 poena i 11 asistencija. Na taj način popularni 'Teo' je pretekao nekadašnjeg 'Armejca' Džej Ar Holdena na listi najboljih asistenata Evrolige. Tako Srbin sada zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sedmo mesto po broju asistencija.

Tim povodom Holden je na svom Tviter profilu nahvalio Teodosića:

"On je definitivno veliki igrač koji čini neverovatne stvari. Veliko poštovanje i čestitke za Miloša".

@Eurohoopsnet @CSKABasketball @Euroleague definitely a great player doing amazing things. Much respect and congrats Milos.

Pored plejmejkera reprezentacije Srbije odličan je bio Andrej Voroncevič sa 13 poena, 11 skokova i četiri dodavanja, dok je Saša Kaun učestvovao sa 17 poena i osam uhvaćenih lopti. U timu Makabija je najbolji bio Brajan Rendl sa 16 poena i šest skokova, dok je Silven Landedberg meč završio sa 14 poena i šest uhvaćenih lopti. Aleks Marić je na parketu proveo nešto manje od 19 minuta, a postigao je osam poena.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.