Teodosić bez krune, Milutinov u finalu: Olimpijakos posle drame bolji od CSKA, Evropa će dobiti novog šampiona! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić bez krune, Milutinov u finalu: Olimpijakos posle drame bolji od CSKA, Evropa će dobiti novog šampiona! (FOTO, VIDEO)

U prvom polufinalnom meču fajnal-fora Evrolige u Istanbulu Olimpijakos je u neizvesnoj završnici savladao aktuelnog šampiona CSKA sa 82:78.

Do pobede je atinske "crveno-bele" predvodio Vasilis Spanulis sa 14 poena i šest asistencija, koliko su postigli i Kostas Papanikolau i Jorgos Printezis, koji su svom učinku dodali devet, odnosno sedam skokova.

Naš Nikola Milutinov u redovima pobednika imao je učinak od pet poena, uz po dva skoka i asistencije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Sa druge strane najefikasniji bio Miloš Teodosić sa 23 poena, Nando Dekolo dao je 16, a Aron Džekson 12.

Tako je CSKA nastavio loš niz protiv grčkih klubova, gde je u sedam susreta ostvario samo jednu pobedu, a Olimpijakos nikada nisu pobedili.

U drugom meču od 20.30 časova sastaju se domaći Fenerbahče i madridski Real.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.