Teodosić: Timski duh je nešto posebno

Izvor: MVP.rs, 20.Avg.2016, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Timski duh je nešto posebno

Kapiten Srbije je bio zadovoljan zbog plasmana u finale Igara u Riju.

Onako kako se to od njega i očekuje, Miloš Teodosić je uzeo stvari u svoje ruke u duelu između Australije i Srbije u polufinalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru i poveo svoj tim ka finalu. Meč je završio sa 22 poena (7/10 za dva, 2/4 za dva, 2/3 za jedan) i pet asistencija.

"Koliko god sam verovao u ovu ekipu, nisam verovao da možemo ovako dobro da igramo. Pokazali smo karakter i >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ono o čemu smo pričali svih ovih godina - da je timski duh nešto posebno", rekao je kapiten Srbije nakon meča.

Orlovi su u polufinalu savladali Australiju veoma ubedljivo. Rezultat je bio 87:61, a Bumersi su u prvom poluvremenu ubacili samo 14 poena.

"Sjajna pobeda, izvanredna utakmica. Zaustaviti Australiju na 14 poena u poluvremenu je nestvarno. U prvoj utakmici smo primili 95 poena od njih", kratko je analizirao meč Teodosić i potom prešao na ono što sledi:

"Zašto ne bi bilo euforije? Nije mala stvar igrati finale Olimpijskih igara. Pokazali smo da smo sjajni u timskim sportovima vaterpolu, odbojci. Ostaje žal što su košarkašice izgubile, ali ljudi u Srbiji bi trebalo da budu ponosni na svakog učesnika ovih Olimpijskih igara. Biće jako teško u finalu protiv SAD-a. Igraćemo svoju igru i truditi se da damo sve na terenu. Videćemo da li će to biti dovoljno za ogromnu senzaciju", zaključio je popularni Teo.

Finale je na programu u nedelju od 20 sati i 45 minuta.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.