Teodosić: Svi za jednog, jedan za sve!

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2016, 05:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Svi za jednog, jedan za sve!

Miloš Teodosić je po ko zna koji put kapitenski predvodio reprezentaciju Srbije ka velikom finalu sa SAD. Teo je naglasio da je ključna bila igra u odbrani. Srebro je u džepu, sledi borba za zlato protiv neprikosnovenih Amera, mada…

"Odigrali smo neverovatnu utakmicu. Veoma sam ponosan na ono što smo prikazali na parketu. Uspeli smo NBA Australiju da zaržimo 14 poena u prvom poluvremenu, to je nešto neverovatno. Skoro nemoguće. Ali mi smo uspeli i to je bilo presudno” >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Teodosić i nastavio: “ Čak i kada smo gubili od Australije, Francuske i SAD u grupi, ja sam bio zadovoljan kako smo igrali. Imamo karakter. Dišemo kao jedan. Što bi se reklo, mi smo kao musketari svi za jednog, jedan za sve!

Da li je moguće pobediti SAD?

"Da li ste mogli da zamislite da Australija postigne 14 poena za poluvreme? Verovatno ne. SAD je sigurno najbolja ekipa na turniru. Međutim, belu zastavu nećemo poneti. Izlazimo na megdan da odigramo najbolje što možemo, da damo sve od sebe, pa dokle stignemo” rekao je Teodosić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.