Teodosić: Nisam sasvim spreman, cilj je da prođemo grupu

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Nisam sasvim spreman, cilj je da prođemo grupu

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da je skroz fizički spreman za Mundobasket u Španiji, jer se nedavno oporavio od povrede, ali i u tome vidi pozitivnu stranu.

"Zadovoljan sam pripremama, ostavili smo dobar tuisak, bili borbeni i mislim da smo spremni. Cilj je da sa što bolje pozicije prođemo grupu, za sve ostalo je rano da se priča, i idemo utakmicu po utakmicu", poručio je Teodosić.

Košarkaš moskovskog CSKA osvrnuo se i na povredu skočnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zgloba koja ga je do skoro mučila.

"Nisam sasvim spreman, ali nadam se da ću, kako bude odmicali prvenstvo, biti u sve boljem stanju. Žao mi je što se tako dogodilo da nisam mogao da prođem cele pripreme, imao sam veliku želju, ali to može da ima i pozitivnu stranu, jer može da se dogodi da budem malo odmorniji i na vrhuncu u drugoj fazi šampionata", naveo je Teo.

"Orlovi" će igrati u grupi A sa Iranom, Francuskom, Španijom, Brazilom i Egiptom, sa kojim se sastaju na startu šampionata, u subotu od 15.30.

Selektor Aleksandar Đorđević izabrao je 12 igrača za Svetsko prvenstvo, a poslednji je sa spiska putnika za Španiju otpao novi kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.