Teodosić: Ne bežimo od uloge favorita za finale, nadamo se povratku Bobija

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Ne bežimo od uloge favorita za finale, nadamo se povratku Bobija

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić raduje se završetku najtežeg dela priprema za Evrobasket (5-20. septembar) i početku kontrolnih utakmica.

- Uslovi su odlični, radimo stvarno dobro. Imamo manjih problema sa povredama koje neće biti problem, jer imamo sjajan tim doktora i fizioterapeuta predvođen dr Radovanovićem. Ima redovnih, ali i povreda od po 10 dana zbog kojih mora da se pauzira, ali biće sve brže sanirano nego što je očekivano - prvi su utisci Teodosića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa priprema u Kranjskoj Gori.

Teo se posebno raduje prvoj kontrolnom meču sa Mađarskom, u nedelju od 19.30.

- Lepo je što počinjemo sa utakmicama, retko ko voli ovaj deo priprema koji je najteži (usledio je ozbiljan pogled selektora Aleksandra Đorđevića što je izazvalo smeh), svi volimo da igramo i da se uigravamo, što nam je jako potrebno - dodao je Teodosić i osvrnuo se na situaciju sa Bobanom Marjanovićem, koji je prinudno morao da ode na dodatne preglede u SAD po pozivu novog kluba San Antonija.

- Što se tiče Bobija, hendikep je što nije s nama, ali se nadamo da će se vratiti i da će ići sa nama na Evrobasket.

Kapiten "orlova" je ponovio koji su ciljevi nacionalnog tima, koji će u B grupi igrati u Berlinu, protiv jednog od četiri domaćina, selekcije Nemačke, Španije, Turske, Italije i Islanda.

- Cilj je odlazak u finale, prihvatio bih i neko od trećeg do šestog mesta koja vode u kvalifikacije za Olimpijske igre. Ne treba da bežimo od uloge favorita, treba samo da se koncentrišemo na našu igru i gledamo samo sebe. Ne mogu da poredim ovu i prošlu godinu, nedostaje nam Krstić koji je bio 10 godina bio kapiten i nosilac igre, što je veliki minus za nas. Pitanje je da li će igrati i Bobi, a pozitivna stvar je da su momci imali sjajne sezone što je veliki plus i samo treba da nastavimo sa tim dobrim igrama iz kluba. Sada su odgovorniji, rade podjednako dobro kao i prošlog leta, ali ništa se bitnije nije promenilo osim toga, zaključio je Miloš Teodosić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TEODOSIĆ: Retko ko voli ovaj deo priprema, lepo je što počinjemo sa utakmicama

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Novi kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić podneo je kratak raport o dosadašnjem delu priprema srpskim novinarima koji su stigli u Kranjsku Goru kako bi ispratili rad naše selekcije i prvu pripremnu utakmicu koju će “orlovi” odigrati večeras protiv Mađarske.. . - Uslovi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.