Tenzija u Realu: Psovke i ljutnja Ronalda

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenzija u Realu: Psovke i ljutnja Ronalda

Portugalcu je pročitano sa usana šta je rekao treneru na gostovanju Las Palmasu.

Foto: AP/Jesus de Leon

Koliko Kristijana Ronalda "žulja" klupa - dobro je poznato, kao što je i poznato nepisano pravilo da je u Realu dozvoljeno promeniti sve osim njega.

Ipak, trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan imao je drugačiji plan u subotu, u remiju protiv Las Palmasa, tokom kojeg je ipak izveo najboljeg igrača Evrope iz igre, pri vođstvu Madriđana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Dok je sedao na klupu, Ronaldo je ljutito opsovao i pominjao i nečiju majku, a lako se zaključuje da je mislio na Francuza. Uz tu psovku, rekao je i "J**i se"



Izvor: YouTube

Očekivano, katalonski mediji otišli su korak dalje, pa su u ponedeljak objavili da je među Kristijanom i Zidanom bilo malih varnica i u svlačionici, gde je Ronaldo navodno rekao treneru: "Razočarao si me", na šta je Zizu, opet navodno, odgovorio: "Smiri se, Zizu, potrebno je da odmoriš, igraćeš 90 minuta protiv Dortmunda".

Ronaldova ljutnja bila je jasna, kao što je jasan i ugao gledanja katalonskog lista na čitav slučaj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.