Tata Martino saopštio spisak Argentinaca, ponovo nema Teveza

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Martino saopštio spisak Argentinaca, ponovo nema Teveza

U utorak smo imali priliku da vidimo sastav reprezentacije Brazila za predstojeće prijateljske utakmice protiv Kolumbije i Ekvadora početkom septembra. Posle Karlosa Dunge u javnost je sa svojim spiskom izašao i Tata Martino, novi selektor Argentine.

Za razliku od kolege sa brazilske klupe, koji je "pometlao" više od pola igrača sa proteklog Mundijalu, bivši trener Barselone nije želeo toliko da tumba ekipu. Iz ekipe sa SP izistavljeni su samo Fernando Gago, Maksi Rodrigez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Agustin Orion. Nova lica na spisku su Interov Riki Alvarez i malo poznati Augusto Fernandez, 28-godišnji krilni igrač Selte iz Viga.

Jedan od najjačih utisaka svakako je to što Karlosa Teveza ponovo nema u planovima.

Argentina ima zakazano proveru za 3. septembar protiv Nemačke u Dizeldorfu. Biće to repriza finala Mundijala u Brazilu i nema sumnje, veoma zanimljiv duel.

Evo kompletnog spiska igrača za koje se odlučio Tata Martino: Serhio Romero, Mariano Anduhar, Pablo Zabaleta, Federiko Fernandez, Ezekijel Garaj, Markos Roho, Ugo Kampanjaro, Martin Demikelis, Hoze Basanta, Havijer Maskerano, Lukas Bilija, Rikardo Alvarez, Augusto FErnandez, Anhel Di Marija, Enco Perez, Lionel Mesi, Gonzalo Iguain, Serhio Aguero, Rodrigo Palasio i Ezekijel Laveci.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.