Tata Martino: Zaslužili smo trofej

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Martino: "Zaslužili smo trofej"

Selektor Argentine ne može lako da se pomiri sa porazom u finalu Kopa Amerika od Čilea, smatra da je njegov tim bio bolji rival na terenu.

Herardo Martinez je izjavio da je Argentina zaslužila trofej namenjen šampionu Južne Amerike.



"Nismo odigrali kao što smo igrali do sada. Nije ni Čile. Oba tima imala su više uspeha u neutralisanju protivnika od kreiranja nekih prilika.

Ni Argentina ni Čile nisu stvarali šanse. Igrali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv protivnika koji je postigao najviše golova na šampionatu, a oni nisu stvarali šanse protiv nas"
, rekao je Martino, a prenosi Goal.com.

Čile je sinoć posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u finalu savladao Argentinu sa 4:1 i tako osvojio prvu titulu prvaka Južne Amerike.

"Sve što se događalo na terenu je recipročno. Tako da je nefer govoriti o tome da Argentina nije igrala kao što je to do sada činila, pošto niko ne postavlja pitanje zbog čega Čile nije igrao kao do sada.

Ja sam od prvog dana prepoznao Čile kao jednog od favorita na turniru, ali ukoliko me pitate o meču, smatram da je Argentina više zaslužila pobedu"
, rekao je Martino

On je dodao da će ostati selektor Argentine.

"Moramo da nastavimo napred, kao što su igrači nastavili posle Svetskog prvenstva. Iskreno, ostaću sa ovim igračima do smrti, pošto su ispravni momci koji su maksimalno posvećeni obavezama. Oni su propatili, njima je trofej bio potreban, ali moramo da nastavimo da pokušavamo"
, zaključio je 'Tata' Martino.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.