Tandem Leva - Miler razbio Augzburg! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem Leva - Miler razbio Augzburg! (video)

Fudbaleri Bajern Minhena zabeležili su novu ubedljivu pobedu u Bundesligi pošto su danas savladali u gostima ekipa Augzburga rezultatom 3:1 (1:0).

Neverovatni Robert Levandovski nastavio je svoju odličnu golgetersku seriju pošto je postigao nova dva pogotka u 15. i 62. minutu, čime je pretekao Obamejanga na listi strelaca. Poljak je postiga 21 pogodak, a napadač Borusije Dortmund jedan manje.

Treći pogodak za Bajern postigao je Tomas Miler u 78. minutu na asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Daglasa Koste.

Počasni pogodak za domaći tim dao je Bobadila pet minuta pre kraja.

Iako je Pep Gvardiola pred ovaj meč imao brojnih problema zbog povreda defanzivaca, Bajern je bez mnogo problema savladao lokalnog rivala. Fudbaleri Bajerna su na teren izašli u majicama podrške za povređenog Holgera Badštubera, što možete videti OVDE.

Bajern je počeo silovito i već u 15. minutu Miler je proigrao Levandovskog, a ovaj pogodio za 0:1.

Početkom drugog dela igre, Rafinja je zamenio Vidala, što je formacijiski promenilo igru Bajerna. U 62. minutu Levandovski koristi asistenciju Tijaga Alkantare za 0:2, da bi u 78. Miler povisio na nedostižnih 0:3.

Bajern je zadržao odstojanje u odnosu na Borusiju Dortmund od osam bodova, dok je Augzburg 14. na tabeli sa 21 bodom, samo jednim iznad opasne zone.

Golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BUNDESLIGA: Bajern prekinuo seriju i najzad postigao tri gola u prvenstvu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2016

U poslednjem meču Bundeslige ovog vikenda Bajern je kao gost savladao Augzburg 3:1 (1:0).. . Bajern je najzad posle sedam kola pauze jednom timu dao tri gola u prvenstvu. Augsburg nije imao rešenja za Levandovkog i Poljak je to kaznio. Prvi gol je postigao u 15. minutu meča na asistenciju Milera....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.